#k2Container { padding: 0 0 24px 0; margin: 0 150px; background-image: linear-gradient(45deg, rgba(0, 0, 0, 0.83) 0%, rgba(0, 0, 0, 0.77) 100%); color: #999; box-shadow: 1px 1px 3px 1px rgba(192, 192, 192, 0.2); border-width: 25px; border-color: transparent; border-style: solid; border-radius: 6px; }

Umjetnost izgradnje Tijela – Ljudski Biokompjuter

Energetska Medicina 4D | Deimplantacija

Medijator je donio najvažnije tehnološko otkriće – razotkriva implantaciju tijela kao glavni uzrok svih stanja i događaja. Medijator Method One je prvi na svijetu započeo Postupak Deimplantacije čovjeka.

Method One omogućuje ti pogled u drugu dimenziju iz koje je upravljan tvoj život. To je dimenzija u kojoj uviđaš da je tvoj život lažan i zašto se to nešto zove Matriks. Prvo da vidiš kako su tvoje tijelo i um tehnološki obrađeni te u kakvoj su interakciji sa Matriksom. U tijelu su živa metalna bića. Implanti su vanzemaljska instalacija u čovjeku. To je nešto tebi iz sadašnje perspektive nepojmljivo. Njihova funkcija je prijenos podataka iz baze od koje su postavljeni u tijelo u kojem žive. Instalati su živi. Tijelo je napravljeno kao radionička mašinerija. Upravljački centar je Veliki Brat, centralno računalo.

Amigdala je operativni sistem u tijelu. U operativnom sistemu tijela spremljene su sve sheme ponašanja pojedinca u odnosu s genetskom šifrom. Matriks – matična ploča spremljena je u svako tijelo. Veliki brat, princip funkcioniranja je 1 – 1000000 – 1. Kompresija – dekompresija – kompresija. Sva tijela povezana su u Polje matriksa. Genetska slika ili Matriks kod je operativni sistem. Matična ploča je multiplikator nano ćelija koje tako tvore sistem tijela. Tijelo je tisućljećima prilagođavano operativnom sistemu i obratno. To je tajna svakog civilizacijskog "napretka". Svaki pokušaj izlaska iz istog nije moguć bez razbijanja operativnog sistema (matične ploče).

Proces Deimplantacije jedini je put oslobođenja unutar sistema i paralelno jedini način za rušenje Matriksa.

Method One je Karmička Energetska Medicina. Karma koju ne vidiš formirala je gen koji 'kao vidiš', a on je satkan od karmičkih programa kroz vjekove koji su Matriks. Sve moralne, etičke, religijske predodžbe žive i caruju u tvom genu. Karma se slijeva u početnu točku kralježnice. 1. točka – točka stvaranja.

Energetskom  Medicinom 4D operira se 3D program nametnut od strane neprirodnog sistema u kojem čovjek živi. Energetska Medicina 4D bazira se na neuroenergetskom znanju Srca. Srce je jedino sredstvo. Subatomske čestice su anestezija. Energetsko Polje Nulte točke je multidimenzionalna sala. Medijator Method One trenutno je jedini kirurg. Svi stanovnici planete Zemlje su potencijalni pacijenti, ako to žele. Energetskom Medicinom 4D operira se mozak. Transformira se 3D uvid u percepciju metarealnosti. Kristalni mozak je konačni cilj. Put do Kristalnoga tijela, do Kristala, do otvorenog mozga i uma – prva je i najvažnija točka – Srce. Potpuno otvoreno Srce. Rune su alat 4D medicine.

Energetska Medicina 4D je totalna medicina. Obuhvaća trokut, liječi na piramidalnom principu i zakonu. Liječi u službi uzdignuća čovjeka, ljudske vrste. Tijelo – um – duh paralelno sa zemlja – voda – zrak, liječi se alatom Srca, elementom vatre koja tali, koja pali. Današnja medicina bazirana je na aparatima 3D tehnologije i na 7 – 10 % otvorenom mozgu onih koji su nazvani liječnicima. Ni spomena ni slova ni riječi ni znanja o Energiji.

Energetskom Medicinom 4D, Medijator ugrađuje Kristal u Srce drugoga. Tako se kidaju metalni implanti sa srca – Deimplantacija. Znanje Srca je jedino znanje koje bezpovratno liječi sve bolesti – od najbenignije do najmalignije. O kojoj god bolesti bilo riječi, nakon izlječenja 4D Medicinskom tehnologijom kompletno biopolje čovjeka poprima novu strukturu. Zakon Multidimenzionalnosti onemogućava liječenje samo jedne stvari ili područja. Energetska Medicina 4D leži na Zakonu jedinstva, s ciljem potpunog sastavljanja čovjeka, bez kasapljenja i rastavljanja tijela – nečega što prirodno ima visoki kvocijent inteligencije, nemjerljiv ovom dimenzijom.

Deimplantacija je eliminacija patogene genetske šifre i instaliranih biološko-mehaničkih i energetskih implanata unešenih u fizičko i energetsko tijelo. Deimplantacija iz točke Sada briše negativne programe iz svjesne i podsvjesne memorije u prošlost i budućnost, kompletno mijenja memoriju.

Medijator u Polju Method One usađuje novi – Phi operativni sistem tijela. On dopušta amigdali puni rad i time se tijelo dovodi do razine energetskog i fizičkog Vortexa – iznutra na van. To je proces osposobljavanja i dovođenja pojedinca do statusa Jedan. Tako si uključen u ispravnu ljudsku biokompjutersku infrastrukturu. Vršiš pritisak Jednog na Polje matriksa.

Srce se operira od operacija 3D sistema Matriksa da bi kroz tijelo protekao Phi. Phi teče iz Srca i vraća se u Srce. Multidimenzionalnom operacijom srce postaje Srce sa svojim originalnim kodom, a to je Energetska protočnost. Da bi bilo protočnosti, mora biti i sile. Sila je Medicina 4D. Ona koja ne kasapi, koja ne siječe vrhunac kreacije – ljudsko tijelo. Energetska Medicina 4D gradi Čovjeka. Od suštine – gena do konačnosti. Izgrađuje nova tijela sa Supersvjesnim sposobnostima. Energetska Medicina 4D ne ubija čovjeka. Ona ga rađa i oživljuje. Stvara novo biće. Daje Svijest tijelu o Tijelu. Daje Osjećaj Čovjeku. Osjećaj tijela maknutog iz kutije, iz ćelije. Energetska Medicina 4D vraća ukradenu Energiju u čovjekov sistem.

Trenutno jedini kirurg – Medijator Method One, operira i reparira fizička tijela, izgrađuje nova Energetska. To radi bez noža. To radi Znanjem o Energiji. Runskim Znanjem. Znanje koje je zemljanima ukradeno, Znanje o Phi, o skladu. Sve u prirodi je sklad, sve je usklađeno. Čovjekovo tijelo je promijenjenom genetskom šifrom ispalo izvan Phi sistema.

Kod žena, mozak, maternica i srce povezuju se jakim energetskim silnicama u protočnu vertikalu. Uspravnog toka, ispravnog impulsa. Vagina ima važnu ulogu – odašiljanje energetskih bombi, održavajući tako jaki energetski naboj nužan za zdravo funkcioniranje. Prirodno stanje muškarca i žene je erekcija 24 sata. To je jedino stanje u kojem čovjek JEST. To je jedino prirodno stanje. Požuda za životom. Energetska Medicina 4D ugrađuje novi sistem koji čovjeka pretvara u najživlju kreaciju Univerzuma.

U Postupku Method One 4D Tehnologijom Runski Sistem se ugrađuje u tvoj dosadašnji sistem. Tako se gradi kristalna struktura tijela. Genetski inženjering izveden Runskim Znanjem izgrađuje supertronički ljudski bioorganizam – Ljudski Biokompjuter.

Ugradnja Runske šifre u strukturu svega izbacuje implante iz strukture svega.

Method One je trenutna deinstalacija svih programa Matriksa.

Please publish modules in offcanvas position.