#k2Container { padding: 0 0 24px 0; margin: 0 150px; background-image: linear-gradient(45deg, rgba(0, 0, 0, 0.83) 0%, rgba(0, 0, 0, 0.77) 100%); color: #999; box-shadow: 1px 1px 3px 1px rgba(192, 192, 192, 0.2); border-width: 25px; border-color: transparent; border-style: solid; border-radius: 6px; }

Vril Energetic Transformative One Medicine (VETOM) | Energetska Medicina 4D

Postupak u Polju Nulte točke. Energetska Medicina 4D. Promjena agregatnog stanja čitavog tijela čime se mijenja i informacijska baza. Tu je korijen svakog oboljenja. Vril Energetskim udarima na tijelo u kontroliranim uvjetima Polja Nulte točke dolazi do razaranja patogenih šifri i energetskih zastoja i nakupina. VETO Medicina vodi u stanje totalnog zdravlja. Ovakav oblik rada je praksa u slučajevima kada je neki zdravstveni problem prepreka  za direktan ulaz u Znanstveni Postupak Obuke Method One. Energetska Medicina 4D (VETO Medicina) moguća je i za one koji iz nekog razloga još nisu odlučili ući u Postupak Method One, a imaju zdravstveni problem ili bi htjeli najbolju moguću prevenciju zdravlja. U ovom  zadnjem  slučaju potrebno je napomenuti da će efekti djelovanja Polja i dobivene Vril Energije trajati određeno vrijeme i to uz prihvaćenje nužnih promjena koje se navode svakom pojedincu/ki tijekom Postupka Informacijske Inteligencije koji je sastavni dio VETO Medicine. Svima se preporučuje ući u Postupak Method One i prihvatiti Ljudski Sonar (Human Sonar System) jer će na taj način biti osposobljeni održavati postignuto stanje. Bez Sonara ostaje ovisnost o Medijatoru ili licenciranom Vril Energy Conductor-u, a sva dobivena Vril Energija u postupku će kroz određeno vrijeme biti potrošena, što znači da su mogući recidivi problema. VETO Medicina cilja na izgradnju potpuno nove neuroenergetske strukture tijela što uzrokuje potpunu transformaciju svih nepoželjnih stanja i uzroka tih stanja. Ulazom u Postupak Method One omogućuje se trajna transformacija i osviješćivanje Energetskog tijela odnosna Vrila. Takvo tijelo je apsolutno protočno i samim tim u njemu se ne može zadržati nijedno bolesno stanje niti takva informacija. To je totalna medicina.

Energetska Medicina 4D – transmisija i integracija šifre totalnog zdravlja (ne liječi nego izgrađuje Novo Energetsko tijelo).

More in this category: « OMANU Bioenergetika

Please publish modules in offcanvas position.