#k2Container { padding: 0 0 24px 0; margin: 0 150px; background-image: linear-gradient(45deg, rgba(0, 0, 0, 0.83) 0%, rgba(0, 0, 0, 0.77) 100%); color: #999; box-shadow: 1px 1px 3px 1px rgba(192, 192, 192, 0.2); border-width: 25px; border-color: transparent; border-style: solid; border-radius: 6px; }

Dijapolitika

Method One je pragmatična Znanost o Probuđenju koja uvodi pojedinca, grupu i civilizaciju u Svjesno življenje.

Provođenje Polja Nulte točke kroz tijelo je osnova za izjavu da Method One (Prekognitika) time prevazilazi ograničenja Scijentologije.

Dijapolitika je termin koji se koristi u Prekognitičkoj praksi, a znači da sve mogućnosti Polja koje su viđene kao mogućnosti mogu biti realizirane na fizičkoj razini. To je sposobnost manifestacije.  

Projekt Tijelo OMANU Tehnologija je preduvjet za provođenje Dijapolitike. Method One postupak od samog početka, od prvog susreta s Medilatorom, pa dalje kroz sve Faze ima samo jedan cilj – izgradnja Tijela za besprijekorno provođenje Polja. Tijelo, koje je Sonar u Polju postaje teleport i vremenska mašina. Sve što se proživljava u Polju jača Svijest o Polju i prenosi ga van tijela.

Dijapolitika je politika Polja. Znanost koja podučava pokoravanjem Višoj sili jer tada sve mogućnosti Polja mogu biti manifestirane na fizičkoj razini u bilo kojoj fizičkoj dimenziji. Polje je Kreator u svakom slučaju. Fizičko tijelo je Kreacija Polja i sve što takvo tijelo provodi je Kreacija Polja.

More in this category: Metamultihumanizam »

Please publish modules in offcanvas position.