#k2Container { padding: 0 0 24px 0; margin: 0 150px; background-image: linear-gradient(45deg, rgba(0, 0, 0, 0.83) 0%, rgba(0, 0, 0, 0.77) 100%); color: #999; box-shadow: 1px 1px 3px 1px rgba(192, 192, 192, 0.2); border-width: 25px; border-color: transparent; border-style: solid; border-radius: 6px; }

Rat Polja

Prije samog ulaska u rat polja, nužno je razumijeti svrhu i simultanu povezanost polja. To je način kako promatraš svoje tijelo i uočavaš reakcije unutar njega. Koje polje je upaljeno, a koje ugašeno. U kojem si polju trenutno? Ti si, tvoje tijelo je u svakom trenutku opskrbljivač jedne vrste polja. Svako polje izgrađeno je i nosioc je dovoljne količine energije da lako preuzme kontrolu nad tvojim tijelom. Pod tijelo misli se na – um, fizičko i energetsko tijelo. Ti si jedno sa svojim tijelom, to je Zakon dimenzije Humanoida.

Drugi naziv za polja je kontrolori srca. U sebi nosiš teško oštećeni centralni tjelesni osmatrač – srce. Tvoje srce je pod 24-satnim srčanim napadom. Tvoje fizičko i energetsko srce. Ostavljeno je samo onoliko snage koliko je potrebno da pumpa tvoj sistem kako bi ti bio baterija (tvoje tijelo) za cijeli viši sistem.

Finalni proizvodi u ratu polja su titanijski hologrami. Svako polje je matrica. Posjeduje parametre svoje strukture. Svako polje gura svoju matricu prema onoj drugoj i u spoju one tvore jednu hologramsku scenu koja je portal i instalacija novorođenog polja. To novorođeno polje je karmički multiplikator. U svakom tijelu mogu se detektirati brojni karmički multiplikatori. Karmički multiplikator je polje koje aplicira karmu iz tijela na tijelo gradeći tako tijelo i održavajući matricu. Ovo je lako shvatljivo kroz fraktalni sistem. Tvoje tijelo je fraktal koji se nalazi u stalnoj promjeni u odnosu na promjene karmičkog multiplikatora. Ovo je linearni način iskustva rata polja jer u stvarnosti sva polja su u tebi – polja su mix koji tvore jedan, jedno tijelo. Iako je ovo dualna dimenzija, sve je izgrađeno od istog materijala (materija). Razlika je samo u tome što rijetki znaju o kojem  se materijalu radi, a većina  nije upoznata s tom informacijom. Najvažnije za znati jest da postoji samo jedan izvor materije.

Pravila i principi djelovanja kroz polja smatraju se najvišom tehnologijom i znanjem. To je tajna Monoatomarnog zlata koje je materija i potpuno je nepoznata ovoj današnjici. Sonar – Mašina od tog Zlata (Monoatomarno zlato/Arya Cetas). Sonar je Centralno Polje. 3D matriks je igra u kojoj je cilj probiti do Centra (Centralnog Polja). DFC. Proboji kroz polja otvaraju izlaz/tvoj put prema van.

Matriks je spremnik za tijelo. Oslobađanje tijela kroz igru (The Game of Transformation). Oslobađanje je Transformacija.

Please publish modules in offcanvas position.