#k2Container { padding: 0 0 24px 0; margin: 0 150px; background-image: linear-gradient(45deg, rgba(0, 0, 0, 0.83) 0%, rgba(0, 0, 0, 0.77) 100%); color: #999; box-shadow: 1px 1px 3px 1px rgba(192, 192, 192, 0.2); border-width: 25px; border-color: transparent; border-style: solid; border-radius: 6px; }

Vril Trening za Žene

Vril Overcoming for Women (VOW)

„Čuvaj se žene!“; „Žene isisavaju energiju“; …. tako su govorili najveći umovi kroz povijest od Zaratustre do Nikole Tesle. Te su se izjave tumačile na razne načine i najčešći je zaključak bio (osobito od strane žena) da su bili ženomrsci i da su prolupali zbog znanosti. Govoriti istinu ne znaći ni ludilo ni mržnju. Njihov problem je bio što ili nisu znali ili se nisu bavili razlogom tog stanja pa samim tim nisu mogli učiniti ništa. Dolaskom Medijatora na Zemlju omogućen je totalni uvid u stanje u kojem se nalazi civilizacija danas i kroz protekle eone. Medijator donosi najveće tehnološko otkriće – otkriva implantaciju tijela kao glavni uzrok svih stanja i zbivanja. Žene nose važniju ulogu jer žensko tijelo ima veći energetski kapacitet od muškarca i kada je implantirano i blokirano, a implantirani su svi, postaje stroj za isisavanje energije. Muškarci u zajednici sa ženom postaju energetski nemoćni i podsvjesno se brane od isisavanja što često završava agresijom. Ovo nije obrana muškaraca ni šovinizam. Implantirani i nefunkcionalni su svi, i muškarci žene. Sa ženama smo započeli priču jer oslobađena i probuđena žena liječi civilizaciju. Zvuči jednostavno, ali nije. Probuđenje nije promjena razmišljanja, autosugestija, ljubav za sve i slične priče koje plasira New age program, a nije ni pokoravanje kako to rade pripadnici nekih vjera. Probuđenje je Sila koja probija i otvara čitavo tijelo, Energetski udar Polja Nulte točke. Ovdje se govori o pokoravanju Srcem da bi Sila podigla nezamislivo jaku i samosvjesnu ženu kojoj je vraćena oduzeta snaga. Jedino tako doći će do biokemijske transformacije (Deimplantacije) svih razina tijela i postizanja Stanja Svijesti i mogućnosti ispravnog djelovanja. Bez toga o Probuđenju i ispravnosti nema smisla govoriti jer je obmana.

Vril Seminar i Vril Trening za Žene su namijenjeni pojedinkama koje su spremne čuti istinu i otvoriti Srce za transformaciju. Prepoznavanje Medijatora dogoditi će se upravo Srcem. To je najvažniji dio susreta. U današnje vrijeme sveopće manipulacije najteže je znati što je istina. Medijator, jedini čovjek koji otvara Srce i uvodi u visokoenergetsko stanje, dokazuje i pokazuje na koji način se dolazi do istine i zašto nitko do nje ne može bez ovakvih postupaka. On je prvi koji probija energetsku barijeru između čovjeka i svemira. VOW (Vril Trening za Žene) je za individualce sa globalnom mislijom. Muškarci nisu isključeni iz postupka, baš suprotno, samo je pristup postupku različit i to samo do trenutka proboja – tada razlike nema.

Vril Trening za Žene

VRIL SEMINAR | VRIL ORGASMATRONIC YOGA RUNICA
Vril Power Demonstration | Special Preparatory High Energy Impact Training for Women of the New Era
» www.directfromcenter.com/training

More in this category: Vril Obuka za Žene Nove Ere »

Please publish modules in offcanvas position.