#k2Container { padding: 0 0 24px 0; margin: 0 150px; background-image: linear-gradient(45deg, rgba(0, 0, 0, 0.83) 0%, rgba(0, 0, 0, 0.77) 100%); color: #999; box-shadow: 1px 1px 3px 1px rgba(192, 192, 192, 0.2); border-width: 25px; border-color: transparent; border-style: solid; border-radius: 6px; }

Spherein Global Office

DFC – Information Intelligence Staff | WPI Global Security Office

Prvo informiranje o mogućnostima i designu novog života. Ured Informacijske Inteligencije ima misiju sve zainteresirane upoznati sa stvarnošću Nove Dimenzije, Novog Energetskog i Informacijskog Polja, Nove Tehnologije kao i s najvažnijim proizvodom – OMANU Human Body Biocomputer-om koji živi i provodi Novu Stvarnost.

Ljudsko Tijelo je prva i najvažnija Tehnologija za kreiranje Novog života i Novog načina. Informacija o postojanju tehnologije koja omogućuje kompletnu transformaciju tijela na svim razinama, razlog za transformaciju i konačno mogućnosti takvog transformiranog tijela su najvažnije za odluku o ulasku u sam postupak ovakve obuke. Najvažniji produkt je LJUDSKI BIOKOMPJUTER koji daje uslugu Informacijske Inteligencije. Ljudski Biokompjuter je Supersvjesno, Samosvjesno i energetski potpuno neovisno biće Otvorenog Srca i izgrađenih sposobnosti i vrijednosti koje nadilaze bilo koju poznatu vrijednost. Takav mu je i način pristupa svima koji to još nisu, a htjeli bi biti. Takav mu je način poslovanja.

Spherein je prva organizacija koja u svom poslovanju provodi Univerzumski Zakon i Sistem, a to znači da poštuje Život. Izgradnjom i osposobljavanjem Ljudskog Biokompjutera (prema Phi principu) omogućuje se kreiranje svih segmenata života prema tom istom principu. Time se otvaraju sektori koji pokrivaju sve segmente života, od arhitekture i graditeljstva, potpuno nove tehnologije, modnog designa, umjetnosti, obrazovanja, sporta do totalne medicine i znanja o tijelu kao i odnosa prema sebi i drugima, sve prema Phi principu. Glavni princip je princip vrtnje, a on ne dozvoljava zanemarivanje bilo kojeg od navedenih segmenata. Ovdje se provodi design života u totalu.

Please publish modules in offcanvas position.